El Municipal Sagnier tanca les seves portes per obres

L’AE Prat jugarà el 28è Torneig d’Històrics i comença a perfilar la plantilla amb la renovació de set jugadors.

Aprofitant el descans d'estiu de les competicions dels equips del futbol base i del primer equip, ahir dilluns van començar les obres al Municipal Sagnier. Unes tasques que s'allargaran fins a principis d'agost i en les que la instal·lació esportivar romandrà tancada. Les obres es troben dins d'un dels projecte de rehabilitació i adequació a la normativa actual. Es substituirà la gespa artificial del Municipal -després de 10 anys instal·lada s'havia fet malbé per l'ús i el pas del temps-, s'aprofitarà per canviar les tanques que envoltaven el terreny de joc, i s’acondicionarà la tribuna principal per adaptar-la a la normativa vigent degut a canvis en l'àmbit de seguretat.

D’altra banda, el primer equip ha confirmat, per segon any consecutiu, la seva presència en el Torneig d’Històrics, que enguany arribarà a la seva vint-i-vuitena edició. A més, el club ha confirmat les renovacions dels porters Guille Sánchez i Alberto Cantero; els defenses Rafa Murillo, Luis Larios i Óscar Sierra; I els migcampistes Fernando i Fran Bea. Són baixa Albert Cazorla, Micky Ramírez, Jaime Fuentes, Charly Ruiz, Ferran Vila i Roger Matamala.

Marçal Fontanals / Foto: AEP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix