Cáceres i Gebesa es coronen a la Cursa Solidària de Martorell

Manel García i Albertina Benavente van ser els primers en arribar a la Marxa Solidària.

Ahir es va celebrar la primera edició de la I Cursa i Marxa Solidàries de Martorell, organitzada per l’Hospitalet Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell. La prova atlètica, que va aplegar més de 700 persones de diferents edats, va tenir com a lema “Entre tots per la salut mental”. Aquesta iniciativa esportiva estava emmarcada dins del conjunt d'activitats programades amb motiu del 50è aniversari de l'Hospital, s'ha celebrat amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre la problemàtica de les malalties mentals i reivindicar els drets i la dignitat de les persones que les pateixen. La recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament a la Fundació Benito Menni, promoguda per Germanes Hospitalàries amb l'objectiu de garantir el dret a la salut mental en països subdesenvolupats. A la cursa van participar 500 participants, i la marxa va comptar amb més de 200 inscrits. El recorregut ha estat de 10 i 7,6 quilòmetres, respectivament, amb sortida i arribada al mateix recinte hospitalari.

Els guanyadors de la cursa en categoria absoluta masculina van ser Nacho Cáceres (FC Barcelona, 32’40’’) i Roger Roca (RRR, 32’40’’) perquè els dos van arribar junts a la meta. I a la femenina, la primera fou Degitu Gebesa (Slop Runners Sabadell, 40’22’’). Pel que fa a la marxa, els guanyadors han estat Manel Garcia (absoluta masculí) i Albertina Benavente (absoluta femení).

Abans del lliurament de premis, José María Peña, gerent de l'Hospital Sagrat Cor, va lliurar una placa commemorativa de la I Cursa i Marxa Solidàries a Sor María Jesús Echevarría, Superiora del Centre, com a mostra d'agraïment a l'esforç i el recolzament de la Congregació de Germanes Hospitalàries al complex hospitalari al llarg dels seus 50 anys d'història.

La I Cursa i Marxa Solidàries de Martorell ha comptat amb el suport d'una seixantena de patrocinadors i col·laboradors que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa, com la Fundació Nou Camí, el diari Sport, ChampionChip, Ràdio Martorell, L'Informador de Martorell i La Bústia del Baix Llobregat Nord, entre d'altres.

Marçal Fontanals / Foto: AM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix