Enric Porcar i Olga Aliagas, Campions de Catalunya Benjamins

El jugador del CT Girona, Enric Porcar i la tennista del CT Reus Monterols, Olga Aliagas van ser els guanyadors del Campionat de Catalunya Benjamí que es disputar al CIT Cornellà. Enric Porcar, segon favorit, va derrotar a la final al tennista Pol del Castillo, quart cap de sèrie, per 7/6 (6) i 6/2.

Per arribar a la final , Porcar havia derrotat en semifinals al representant del CN Lleida, Gerard Pascual, cinquè cap de sèrie, per 6/2 i 6/1 mentre que Del Castillo s’havia desfet del tennista del CT Badalona i cap de sèrie, David Naharro per 7/5, 2/6 i 8/6. En categoria femenina, el triomf va ser per a la jugadora del CT Reus Monterols, Olga Aliagas, cap de sèrie, que es va imposar a la final a la jugadora del CN Lleida i setena cap de sèrie, Claudia Borbon per 6/3 i 6/2. En semifinals, Aliagas havia superat a la jugadora del Sicoris Club i quarta cap de sèrie, Paula Arcarons, per 6/3 i 6/4 mentre que Claudia Borbón s’havia desfet de Judith Hernández, del CT Andrés Gimeno de Castelldefels, per un doble 6/3 i 6/3.

Finalment, també es va disputar la categoria de dobles masculins que va veure la victòria de la parella formada pels jugadors Adrià Pratdepadua i Àlex Rull que van fer valer la seva condició de segons favorits per derrotar a la final a la parella formada per Pol Salabert i Tony Corro, per 6/4 i 6/1.

Marçal Fontanals- FCT / Foto: FCT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
225

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix