El CV Sant Boi, campió del grup B de la Lliga de Primera Divisió

L’equip del Baix Llobregat es va classificar per disputar les fases d’ascens a la Superlliga 2.

L’equip sènior femení del CV Sant Boi es va proclamar campió de la Lliga al grup B de la Primera Divisió Estatal després de vèncer al Goldcar Sant Joan per un contundent 3 a 0 a la darrera jornada de la competició regular. Amb aquesta victòria aconsegueix la classificació matemàtica per a les fases d’ascens a Superlliga 2, que es celebrarà del 3 a 5 de maig en seu encara per determinar.

Una vegada finalitzada la Lliga regular, el balanç del CV Sant Boi ha estat de 15 victòries i només tres derrotes amb un total de 44 punts. Amb dos punts menys, I en segon lloc, va acabar el CV Vall d’Hebrón, i tercer fou el Voley Ciutat Cide.

D’aconseguir pujar de categoria seria la primera vegada que la secció femenina de l’entitat esportiva santboiana assoliria una història fita després de la militància fa unes temporades de la secció masculina a la llavors divisió d’argent espanyola, la Lliga FEV.

Marçal Fontanals – CVSB - RFEV / Foto: CVSB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix