Gran estrena del Cornellà Atlètic a la primera jornada de la Lliga

L’equip masculí va ser segon a la Divisió d’Honor, i el femení va acabar en primer lloc a Primera Divisió

Cap de setmana molt intens per al Cornellà Atlètic. L’entitat ha participat amb els seus dos equips absoluts en la primera Jornada de Divisió d’Honor Lliga Joma masculina i Primera Divisió Lliga Iberdrola femenina.

L’equip masculí, que feia d’amfitrió a l’Estadi Municipal Pilar Pons, es va enfrontar a l’Hospitalet Atletisme, al FACSA Playas de Castelló i al Tenerife Caja Canarias en la primera jornada de Divisió d’Honor Lliga Joma. Els verds van aconseguir un segon lloc molt lluitat amb 170 punts, set per sobre del Tenerife. L’equip del Baix Llobregat va tirar dels seus millors homes per arribar a la recta final amb condicions. El primer classificat va ser el FACSA Playas de Castelló (199). Bernat Canet (200 mll), Àlex Salas (1.500 metres), Dani Álvarez (3.000 obstacles) i Paul McGrath (5.000 marxa) van sumar la victòria. També van destacar Antoni Gonzàlez (alçada, segon), Ramon Adalia, (segon al triple i a la llargada i MVP de la jornada), de Marc Galé (110 tanques) i del 4×400 metres, amb la segona posició.

Captura de pantalla 2024 04 17 a las 17.05.32

GLEbXKKXgAAt2KS

D’altra banda, en la primera jornada de Primera Divisió Lliga Iberdrola femenina que es va celebrar a Durango, el Cornellà Atlètic va finalitzar en primera posició amb un total de 207 punts, superant l’Oviedo, segon, en més de trenta. Les cornellarnenques van sumar nou victòries. Un primer lloc que l’apropa a la Divisió d’Honor.

Captura de pantalla 2024 04 17 a las 17.05.44

En el martell, Irene Vega, amb una marca de 49.45 metres va ser primera. També va aconseguir la victòria Irene Clemente a l’alçada, amb un salt d’1.72 m, quedant segona a la llargada. A la perxa, paper destacat de Sílvia Ruiz, amb vuit punts i marca de 3.56 metres. Al 400 tanques, les dues primeres van ser verdes. Una, màster, Adhara Barril, guanyant amb 1:05:09, l’altra sub 18, Gisela Gal·lach, segona amb 1:05:33. Als 200 mll, la jove promesa Zuzanna Bednarek aconseguia la victòria amb 25.02. Victòria també de Diwa Vila al triple salt amb 12.45 m, acabant segona a la llargada amb 5.82 m i sent l’atleta amb més punts assolits, un total de 15, juntament amb Irene Clemente i Aintzane Castarlenas. Precisament, Castarlenas va aconseguir el triomf als 100 mll amb una marca de 12.16 i el segon lloc als 200 mll. A la marxa, Beatriz Cantero va dominar amb 24:41:75, mentre que al 4×100 m femení, victòria de les atletes cornellanenques amb marca de 48.06. Bones actuacions també de Laura Girol, tercera als 400 mll, segon lloc de Laia Saumell als 100 tanques, segon de Sara Manuela Murillo als 100 mll i segon del 4×400 m.

Redacció / Fotos: Cornellà Atlètic-RFEA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
219

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix