Marc Gasol passa a ser etern als Memphis Grizzlies

El club americà de l’NBA va retirar la samarreta amb el número 33 de l’exjugador de Sant Boi de Llobregat

Com ja havia passat el març de l’any passat amb el seu germà, en Pau Gasol, als Lakers de Los Angeles, aquesta matinada Marc Gasol (29/01/1985) ha tingut el seu moment de glòria. Els Memphis Grizzlies han retirat la samarreta número 33 de l’exjugador en un acte molt emotiu després del partit que han jugat els amfitrions amb els Sixers de Philadelphia. Així, el de Sant Boi de Llobregat, de 39 anys, ha passat a ser etern a l’equip de Tennessee. Va jugar onze temporades (2008-19) en l'equip i va ser clau perquè aconseguís classificar-se set anys consecutius per als playoffs.

Captura de pantalla 2024 04 07 a las 8.41.30

GKiNtKNWwAARGDe

GKh7W 1WcAAP 4v

Marc va veure al costat de la seva esposa i les seves dues filles com el seu número 33 ascendia fins al més alt del FedExForum. Visiblement emocionat, abrigallat per la seva família -on no va faltar el seu germà Pau Gasol-, molt volgut per totes les persones allí presents i entre  aplaudiments. “Cap dels meus somnis passava per una cosa així”. Van ser les paraules de Marc Gasol abans del seu gran moment.

GKiBQRGWYAA811e

Captura de pantalla 2024 04 07 a las 8.37.55

Així, Marc i Pau es converteixen en els primers dos germans a rebre un honor així en l'NBA, la lliga de bàsquet més important del món.

Redacció / Fotos-Vídeo: Marca-Arxiu-NBASpain

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix