Els Yankees guanyen el Torneig de Beisbol Sala Aleví de Sant Boi

El CBS Sant Boi, organitzador de la sisena edició del Torneig Beisbol Sala Aleví, va comptar amb la participació de vuit equips i un total de 140 participants de diferents clubs catalans i el Miralbueno de Saragossa. La bona organització i el bon ambient van ser determinants per viure dues intenses jornades de beisbol en la modalitat indoor al Poliesportiu La Parellada. L’equip Sant Boi Yankees va ser el vencedor del torneig desprès de vèncer al Barcelona per 12 a 5 en una emocionant i espectacular final amb les grades plenes de pares i amics del beisbol català. A més, també es va celebrar el partit d’exhibició de l’Escola Rafael Casanova que fa una tasca fora d’horari escolar amb un total de 20 nens i nenes.

D’altra banda, el CBS Sant Boi, amb la col·laboració d’altres clubs del Baix Llobregat, participara en la Lliga de Beisbol Escolar amb els grups extraescolars de beisbol que avui funcionen a la comarcal. A més del col·legi Rafael Casanova també participaran l’escola Salvador Lluch de Gavà I El Garrofer de Viladecans. El proper 15 de marc s’estrenarà la Lliga.

Marçal Fontanals –FCBS / Foto: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix