El Club Ciclista Sant Boi presenta els seus equips del 2024

L’Escola comptarà enguany amb seixanta-vuit integrants entre infantils, cadets i júnior

L'auditori de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) va ser l’escenari, el passat 3 de març, de la presentació dels diferents equips de competició i l’Escola del Club Ciclista Sant Boi. Més de 300 persones es van donar cita a l’acte.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 9.54.04

Aquest any, l’entitat esportiva compta amb una Escola de Ciclisme que torna a fer un pas més endavant, amb 68 integrants entre infantils, cadets i júniors, i convertint el club en una de les entitats mes nombroses i amb més activitat en tots els fronts: formatiu, competitiu i amb diferents organitzacions a nivell nacional de proves federades i de promoció del ciclisme a la ciutat.

Captura de pantalla 2024 03 10 a las 9.53.42

1500x500

Els equips de Competició, per la seva part, mantenen un complert calendari de competició nacional participant a les més prestigioses proves d’un dia i per etapes. El club continua mantenint una àmplia activitat en matèria organitzativa, com ja és tradicional, sent la 43a Cursa Ciclista del Llobregat “Navàs-Sant Boi” la principal cita integrada dins el calendari nacional de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta per a la categoria júnior, amb el traçat habitual dels últims anys entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. També continua la cursa de cadets puntuable per a la Copa Catalana Cadet, la Copa Catalunya Infantil, i la multitudinària Passejada amb Bicicleta a Sant Boi, que tornarà a comptar gairebé amb un miler de participants.

Redacció / Fotos: CC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix