Piercy i Conolly guanyen el 30è Descens de Sant Andreu de la Barca

La prova ciclista va aplegar els millors especialistes nacionals i internacionals del moment

La climatologia adversa no va ser impediment perquè se celebrés el Descens de Sant Andreu de la Barca (Gran Premi Maxxis), que enguany va arribar al seu trentè aniversari. El Moto Club Sant Andreu va ser l’organitzador i responsable de la competició que va ser puntuable per a la Copa d’Espanya de DH i també va donar el tret de sortida a la Copa Catalana DH

Descens 2024 11 Yeray Vargas

Descens 2024 00

L’anglès Jack Piercy va aconseguir el millor amb un temps  1’54’’79, seguit del santandreuenc Ferran Jorba (1’56’’49) i Greg Callaghan ha estat tercer. El rider local Ignasi Jorba va finalitzar en quart lloc. Mentrestant, el també santandreuenc Ivan Oulego, que ha participat en totes les edicions, va acabar setè. A la categoria femenina, la primera classificada va ser l’escocesa Ella Conolly, que per primera vegada va participar en aquesta prova. Lisa Baumann i Gloria Scarsi van completar el podi.

Homenatge

Segons destaca Ràdio Sant Andreu de la Barca, a la finalització de la trentena edició del descens, l’organització va fer un homenatge especial als impulsors de la prova esportiva;  Luis Oulego, Jaume Serra, Jordi Jorba, Pasqual Canals i Toni Montes, seguint les petjades que va marcar en Santi Moreno.

DESCENS 2024 Homenatge impulsors del descens

Tots ells, van portar fa trenta anys la prova esportiva al municipi, que tres dècades després continua sent referència i situa Sant Andreu de la Barca en el mapa del descens.

Redacció / Fotos: Ràdio Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
225

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix