Martorell presenta una vintena d’activitats com a Ciutat del Bàsquet Català

L'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural va acollir la inauguració oficial

Tret de sortida de Martorell com a Ciutat del Bàsquet català durant aquest 2024. L'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural va acollir la inauguració oficial. Durant l’acte es va projectar el vídeo promocional i commemoratiu i la imatge oficial i va tenir lloc la presentació del programa d'activitats previstes durant aquest any davant les autoritats i les entitats esportives, acompanyada del tradicional torn de parlaments institucionals.

El municipi baixllobregatí oferirà prop d'una vintena d'activitats, de caire social, esportiu i cultural relacionades amb el bàsquet, sota la coordinació d'una comissió organitzadora que formen els dos clubs de la ciutat (Club de Bàsquet La Mercè i Club Bàsquet Martorell) i l'Ajuntament de Martorell, que nodriran un atractiu i divers cartell en l'agenda d'esdeveniments planificats i programats al llarg dels propers mesos.

ykc4Oug9BpGUJiEB

Entre el seguit d'iniciatives, la localitat martorellenca serà amfitriona de diferents fases finals dels Campionats de Catalunya l'FCBQ, tant en categoria femenina com masculina; comptarà amb presència del 3x3 amb els torneigs organitzats pels clubs locals, un d'ells amb caire solidari de la mà del CB La Mercè i de l'ONG Mans Mercedàries; serà una de les seus dels Cursos de Formació de l'FCBQ per a entrenadores i entrenadors de Nivell 0 en el proper mes de juliol; oferirà els Campus muntats per les entitats de bàsquet del municipi; es durà a terme el Torneig Mini Vila de Martorell Memorial Jordi Amo el pròxim 28 de setembre; i, per últim, en el mes de desembre, el CB Martorell encapçalarà la 23a edició del Torneig Cadet Vila de Martorell.

A més a més, durant tot l'any, també hi haurà Mentories Esportives, un projecte que té com a objectiu posar en valor l’esport i les activitats esportives per promoure els hàbits de vida saludables, la gestió emocional i l’adquisició de competències transversals. La comissió organitzadora també està preparant altres activitats, que s'aniran actualitzant degudament en el programa d'activitats oficial.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix