Comença el repte solidari ‘Cap infant fora de joc’ d’Hèctor Robas

El responsable CTA al Baix Llobregat i al Penedès/Garraf recorre des d’avui un total de 130 quilòmetres en vint-i-quatre hores amb l’objectiu de recollir joguines a setze camps i pavellons de futbol i futbol sala

La Fundació Catalana de Futbol de la Federació Catalana de Futbol i la Creu Roja Joventut organitzen de forma conjunta la tercera edició del repte solidari ‘Cap Infant Fora de Joc 2023’, amb l’objectiu de recollir el màxim de joguines noves per a infants de famílies amb alta vulnerabilitat i que pertanyen al programa de pobresa extrema de Creu Roja. Per fer-ho possible, la iniciativa compta amb la participació de setze clubs de futbol i futbol sala de la delegació del Baix Llobregat i del Penedès/Garraf, que durant aquests dies actuen com a punts de recollida de les joguines.

GBZzJz3XsAAriiL

La jornada tindrà com a protagonista l’exàrbitre, ultrafondista, responsable del CTA al Baix Llobregat i del Penedès/Garraf i ambaixador de la Fundació de l’FCF, Hèctor Robas, que corre, per primera vegada, 130km de distància en 24 hores, enllaçant les diferents instal·lacions esportives per completar el repte benèfic.

GBaKOPJWwAE 3k

D’Olesa a Begues, i de Begues a Gelida

El repte solidari arrencarà el divendres 15 de desembre, a les 17.00 hores, des del Pavelló Municipal Salvador Boada d’Olesa de Montserrat, i la previsió és arribar aproximadament a les 22.00 hores a Begues. D’allà, farà una travessia nocturna fins arribar a Sant Pere de Ribes el dissabte a les 7.00 hores. El dissabte serà el torn de Penedès-Garraf per acabar a Gelida a les 17.30 hores.

Captura de pantalla 2023 12 15 a las 20.31.16

Captura de pantalla 2023 12 15 a las 20.30.31

Joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

Creu Roja Joventut necessita per aquesta campanya de Nadal i Reis gairebé 75.000 joguines noves per poder atendre prop de 25.000 infants amb gran pobresa d’arreu de Catalunya. Dins de la campanya ‘Cap Infant Fora de Joc’, es recullen tot tipus de joguines per infants de totes les edats, però en especial els jocs cooperatius i llibres per a infants de 0 a 3 anys i de 10 a 12 anys.

GBaKOO XQAEXyfQ

Entre els requisits, es demana que les joguines puguin ser noves -per garantir la higiene i seguretat-, no bèl·liques -per evitar comportaments agressius i no tolerants- i no sexistes -per no crear estereotips entre nens i nenes.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix