Pol Espinosa i Rebeca Suárez guanyen La Sansi de Viladecans

La prova atlètica va aplegar al voltant del miler de participants

Viladecans va tornar a ser una gran festa atlètica aquest passat diumenge 10 de desembre. Es va celebrar una nova edició de La Sansi que va aplegar un miler de participants. La distància que van haver de recórrer els atletes va ser de cinc quilòmetres.

GBAu1EBXcAEjAHh

GBAu0skWQAA Ka

GBAu02aWQAA2IsX

El guanyador a la categoria masculina va ser Pol Espinosa. L’atleta d’Ironwill Solideo, va invertir un temps de 14’31’’. Dmitrijs Serjogins (La Sansi, 14’35’’) i Toni Baños (Jab Berga, 15’05’’) van completar el podi. D’altra banda, a la categoria femenina, la guanyadora fou Rebeca Suárez, de La Sansi, després de fer un registre de 17’15’’. Neus Ciriuelos (Gavà Triatló, 17’44’’) i Andrea Bernal (Cornellà Atlètic, 18’01’’) van ser segona i tercera respectivament.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix