Sant Boi inaugura un parc de ‘parkour’ dissenyat i construït per joves

Ja es pot fer servir com a espai d'entrenament al carrer de la Riera Roja, als voltants del Centre Comercial Sant Boi

Un projecte per a joves pensat, dissenyat i executat per joves ja és una realitat. Aquesta és l'essència del nou parc urbà de 'parkour’ que es va presentar ahir dimecres, dia 18 d'octubre, a Sant Boi de Llobregat.  La nova àrea juvenil de pràctica esportiva urbana a l'aire lliure ja es pot fer servir com a espai d'entrenament al carrer de la Riera Roja, als voltants del Centre Comercial Sant Boi.

IMG 7231

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i del conseller delegat d'Aigües de Barcelona, Felipe Campos. Hi han tingut lloc una exhibició de parkour, una 'masterclass' del 'coach' i practicant de parkour Franco Noviello 'Stunts' i una sessió de música en directe a càrrec del 'dj' Àlex Gruess.

3P9A0818 2

La creació del parc d'entrenament de parkour és una de les accions que estaven previstes al Pla de xoc d'adolescència impulsat pel govern municipal de Sant Boi per contrarestar els efectes emocionals de la pandèmia en la població adolescent i juvenil de la ciutat. L'Ajuntament de Sant Boi i Aigües de Barcelona han cofinançat aquest projecte de col·laboració publicoprivada en el marc del Pla de xoc d'adolescència i el Projecte Territori Social, respectivament.

3P9A0818 4

El 'parkour' és una activitat física saludable, popular entre joves i adolescents, que consisteix a superar obstacles (murs, tanques, escales) sense cap més ajuda que el propi cos.

3P9A1027

Un grup de joves aficionats de la ciutat ha participat des del primer moment en el disseny del parc i en l'elecció de la seva ubicació. Un altre grup de joves ha ajudat a construir-lo després d'una formació on han après l'ofici d'encofrador/a. Les persones joves i adolescents de la ciutat són també les destinatàries finals del projecte.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix