El Club Atletisme presenta la 36a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi

Més de 650 persones ja han reservat el seu dorsal per l’esdeveniment esportiu que se celebrarà el pròxim 5 de novembre

QUADIS Autocentre Sant Boi ha acollit la presentació de la QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi, que enguany arriba a la seva trenta-sisena edició i que se celebrarà el pròxim 5 de novembre.

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 00 Foto grupal 2

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha destacat durant la seva intervenció la “col·laboració publicoprivada en un esdeveniment de ciutat que va més enllà de l’esport, treballant en la promoció de la ciutat, els hàbits saludables, la sostenibilitat, l’activitat econòmica i la solidaritat” i ha posat en valor les aliances que s’estableixen posant la prova atlètica com un clar exemple. També ha mencionat “la importància del suport de QUADIS en una ciutat referent en el motor”. D’atra banda, Moret ha qualificat la cursa com “història viva de la ciutat.”

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 22

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 15

La directora de desenvolupament de negoci de QUADIS, Ariadna Verge, ha explicat que “durant la cursa s’utilitzaran vehicles elèctrics” i ha posat èmfasi en la línia de treball del concessionari “per col·laborar estretament amb esdeveniments de ciutat com és la Cursa Sant Boi.”

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 12

El director tècnic de la cursa, Eric Rodríguez, ha presentat la samarreta tècnica d’enguany, inclosa amb la inscripció a les curses de 10K i 5K, i ha ressaltat que “està fabricada a Espanya, en un 50% de material reciclat i amb una qualitat i comoditat excel·lents”.  També ha destacat que el circuit serà 100% accessible i es mantindràn els presu d’inscripció -amb presu reduïts per les escoles- per aconseguir superar el seu rècord de participants. A més, ha poasat en valor que la cursa utilitzarà la energia solar fotovoltaica. 

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 10

Donatiu

D’altra banda, Pilar Mínguez, presidenta del Club Atletisme Sant Boi ha fet entrega del xec donatiu de la passada 35a edició pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La causa solidària d’aquest 2023 està vinculada al projecte de marxa nòrdica, com a pràctica esportiva a l’aire lliure relacionada amb la millora de la salut física i mental, que trenca amb el sedentarisme i l'aïllament que sovint experimenten les persones que conviuen amb un trastorn mental.

Presentació Oficial Cursa Sant Boi 2023 27

L’esdeveniment va més enllà del vessant esportiu i s’ha aliat amb la Gasol Foundation, per la promoció de l’alimentació saludable i l’eliminació de productes ultraprocessats i amb centres escolars del municipi per potenciar la participació de persones joves. Les inscripcions es poden fer en línia a cursasantboi.com i presencialment al Club d’Atletisme Sant Boi i a la botiga CardioPAS fins al 2 de novembre.

Redacció / Fotos: CA Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix