L’esport gavanenc va celebrar la seva gran Nit

L’Espai Maragall va acollir la setena edició on Elba Páez va ser escollida Millor Esportista 2023

Elba Páez va obtenir el premi a la millor esportista del 2023 en la darrera edició de la Nit de l’Esport, que es va celebrar a l’Espai Maragall. L’Elba té 19 anys i és jugadora de vòlei pista i vòlei platja. Es va iniciar en aquest esport al Club Voleibol Gavà i actualment resideix al centre d’alt rendiment especialitzat en vòlei platja de Lorca, a Múrcia, i competeix amb la selecció espanyola internacionalment.

F8EeJH WIAA2DJG

Durant la vetllada també es van lliurar altres dos guardons: a la Unió Muntanyenca Eramprunyà, en la categoria d’esport, salut i natura, pel projecte “UME fent net”, que ha permès netejar les muntanyes d’escombraries; i a l’entitat Adisga, en la categoria de compromís social i inclusió, per l’organització del Closing Day, una jornada esportiva adreçada a persones amb capacitats especials. Josep Maria Barrabés va tenir un reconeixement especial pels quinze anys al capdavant del Club Bàsquet Gavà com a president.

20231009210746 4V2A5557

F8EeJHzXoAA4pRb

Al llarg de la jornada, a més, es van lliurar reconeixements a una cinquantena d’entitats esportives de Gavà en les categories de major rendiment individual o col·lectiu, esportista o equip amb major recorregut de progressió, millor entrenador o entrenadora, joc net i tasca en valors.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix