Preinscripció per participar a la XVIII Mitja Marató de Gavà-Castelldefels

La preinscripció per participar a la Mitja Marato 2013 ja es pot efectuar a la pàgina web http://www.mitjagava.cat/, on a més hi ha tota la informació de la prova, i a la botiga Interesport del Centre Comercial Barnasud i a Áccura Gavà Mar. Les inscripcions on line es tancaran el 6 de març o en arribar a 4.000 inscrits, mentre que les presencials uns dies abans, el 2 de març.

El preu de la inscripció per participar a la Mitja Marató (21,098 km) és de 16,53€ fins el 23 de febrer i del 24 de febrer al 6 de març el preu puja a 18,18€. Hi ha un suplement de poc més de 2 euros per a inscripcions sense xip.

Els participants a la nova prova de 10 km pagaran 10,74€ fins el 23 de febrer (13,22€ amb lloguer de xip) i 12,40 euros del 24 de febrer al 6 de març (14,88€ amb lloguer de xip). El lliurament de dorsals serà al pavelló Jacme March el dia 9 de març de 10 a 20 hores i el dia de la cursa, 10 de març, de 7 a 8,30 hores.

El tret de sortida a la XVIII edició de la Mitja Marató serà a l’avinguda de Joan Carles I, a l’alçada de la rotonda de la nova piscina diagonal. A les 9 començarà la prova per als participants a la carrera de 10 km i a les 9,30 la Mitja Marató. El control d’arribada es tancarà a las 12 hora. En cas de superar aquest temps, i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor o la corredora.

La cursa, organitzada pels ajuntaments de Gavà i de Castelldefels amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, s’ha convertit en un referent de qualitat organitzativa i àmpliament reconeguda per la idoneïtat del seu circuit.

Els 21,097 km de la prova transcorreran principalment per l’avinguda del Mar, el passeig Marítim de Gavà i Castelldefels i el nucli urbà de Gavà. La cursa oferirà diversos serveis als esportistes. Hi haurà avituallament cada 5 km aproximadament. A la línia d’arribada hi haurà servei de massatges, serveis mèdics i vestidors amb dutxes i guarda-roba.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina, a les tres primeres classificades de la general femenina, i al primer equip masculí i al primer femení. També hi haurà l’obsequi d’una samarreta tècnica per a tots els participants que hagin formalitzat la inscripció en qualsevol de les distàncies.

Marçal Fontanals - BD / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix