El CB Cornellà fitxa a Marc Sobrepera (Sabadell Bàsquet)

Marc Sobrepera ha iniciat la seva a segona etapa al Club Bàsquet Cornellà. L’ala-pivot, procedent del Sabadell Bàsquet Natació, ha arribat a un acord per jugar fins a final de la present temporada. El jugador estarà a disposició de Jordi Martí per al partit que enfrontarà el CBC davant del CB Tarragona demà dissabte.

El barceloní, de 27 anys, va militar al CB Cornellà la temporada 2010-11 on va rendir a un gran nivell (12,7 punts i 5,4 rebots a la Lliga regular) i va ser una peça molt important perquè l’equip es classifiqués per als playoff d’ascens a l’Adecco Argent i que assolís el títol de la Lliga Catalana d’equips EBA a Vic.

Jordi Martí té molt clar que l’arribada de Sobrepera potenciarà una de les posicions que enguany està més debilitada: “En Marc, a més d’encaixar perfectament en un grup humà que ja coneix, ens aportarà més equilibri entre el joc interior-exterior, especialment en anotació com en rebots. Serem un equip menys previsible. D'altra banda el seu fitxatge també permetrà treure pressió a jugadors joves que, tot i la seva excel·lent predisposició, estaven assumint rols d'excessiva responsabilitat en el seu primer any a EBA donades les múltiples lesions que hem anat patint”.

Marçal Fontanals / Foto: CBC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix