La UE Santboiana tancarà el Centenari davant l’Aviron Bayonnais

L’enfrontament amistós se celebrarà el dissabte 2 de desembre a l’Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona va ser, ahir dilluns 10 de juliol, el marc de la presentació del partit commemoratiu del Centenari de la UE Santboiana davant l’Aviron Bayonnais.

76289f51 d424 89be 2b02 c454c73b6823

El conjunt francès, que dirigeix Grégory Patat, membre de la lliga Top 14, serà un rival de gran nivell per a l’equip baixllobregatí que el pròxim dissabte 2 de setembre vestirà de gala l’Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. Tot i que l’Aviron convocarà majoritàriament jugadors sub-23, també viatjaran al Baix Llobregat diversos membres de la primera plantilla per fer del Centenari de la Santboiana “un partit molt important en la nostra vida”. Els rugbistes santboians vestiran una samarreta especial per l’ocasió que farà referència als orígens del club. Pel que fa a les entrades, els socis de la UE Santboiana pagaran 5 euros, 10 els federats catalans i 15 el públic general.

bef323f6 60ff b44f 1cd5 6e26d95e4a17

53a3a275 5ca7 458f bbe5 a88d2a1d66e8 alta libre aspect ratio default 0

Aurora Bravo, l'orgullosa presidenta del club, va indicar que “per a nosaltres és arribar al cim del Centenari i a més un partit davant els francesos serà estar a la glòria per als nostres jugadors”. D’altra banda, Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugbi (FCR), va manifestar durant l’acte que "hem perseguit cada mes, durant els últims quatre anys, aquest gran partit". Finalment, Oriol Pujol, segona línia de la UE Santboiana, va explicar que el partit “ajudarà molt a fer veure el rugbi català arreu del món i a donar-li aquesta empenta que necessita".

Redacció / Fotos: Jordi Elias (UES)-Sport

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix