Sant Boi de Llobregat reconeix públicament els seus esportistes

Un total de 121 esportistes a títol individual i 40 equips, pertanyents a 29 entitats de 24 modalitats esportives, van rebre una placa commemorativa

Més de 800 esportistes de Sant Boi de Llobregat van rebre un reconeixement públic ahir dimecres, dia 5 de juliol, pels seus èxits de la temporada 2022-23. L'Ajuntament va organitzar aquest homenatge als clubs locals i al conjunt de la comunitat esportiva del municipi per valorar el seu esforç, l'excel·lència esportiva i la contribució a l'educació, la transmissió de valors, la igualtat d'oportunitats i la cohesió social.

Acte reconeixement èxits esportius

Un total de 121 esportistes a títol individual i 40 equips, pertanyents a 29 entitats de 24 modalitats esportives, van rebre una placa commemorativa de mans de l'alcaldessa, Lluïsa Moret. L'acte ha tingut lloc als jardins del Centre d'Art Can Castells.

53026675836 2ae29551cd c

Mèrits individuals

La temporada 2022-23 ha deixat una bona col·lecció d'èxits individuals per a l'esport santboià. Hi destaca la classificació de Laura Heredia (EE Llor) per als Jocs Olímpics París 2024 en pentatló modern, on s'ha proclamat subcampiona dels Jocs Europeus. El nedador Adrià Santos (50 metres esquena) i l'atleta Jaime Guerra (salt de llargada) s'han classificat per als Campionats del Món que se celebraran aquest estiu a Fukuoka (Japó) i Budapest (Hongria), respectivament. 

Altres noms propis de la temporada han estat els de Marc Quílez (participant al World Padel Tour), Anna Puig i Afa Tauli (internacionals amb la selecció espanyola de rugbi), Pol Ferrer (subcampió d'Espanya sub23 de decatló en pista coberta i classificat per al Campionat d'Europa), Paula Silva i Alejandro Caballero (guanyadors del campionat del món de 'muay thai'), Ángel Miralles i Luisa Huidobro (dobles campions d'Espanya de ball en cadira de rodes), Fran Alemany (campió d'Espanya de ciclisme en categoria infantil), Jordi Babia (campió d'Espanya d'esgrima sub-13 en la modalitat d'espasa), Raúl Pulido (dotzè al campionat d'Europa de pentatló modern per a menors de 17 anys) o Ángelo M. Rodríguez i Sergi Palma (guanyadors amb Espanya del campionat d'Europa de seleccions nacionals), entre altres. 

Èxits dels equips

Pel que fa als equips, el sènior masculí de la UE Santboiana s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Espanya i el sub 18 masculí del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi ha guanyat el campionat estatal de la categoria. L'equip femení de 'base 10' del Club Gimnàstic Sant Boi també ha assolit la primera posició al Campionat d'Espanya. A més, els veterans del CD Marianao Poblet han estat els primers classificats a la Divisió d'Honor de la seva categoria. 

53026845949 8a38b646a8 c

Reconeixements especials

Durant l'acte, s'han lliurat reconeixements especials a la tasca d'entitats que fan accions d'especial interès esportiu i social per a la ciutat, relacionades, per exemple, amb la introducció d'hàbits saludables al món de l'esport o amb la promoció de l'esport femení. 

53027067535 e7e17f5287 c

En aquest sentit, s'ha destacat la implicació del Complex Esportiu Pau Gasol amb un programa de recuperació adreçat a pacients amb covid persistent, la contribució del Club Voleibol Sant Boi a l'educació de més de 200 nenes i adolescents mitjançant l'esport, la col·laboració del Club Atletisme Sant Boi amb la Gasol Foundation com a 'aliats saludables' per garantir la qualitat nutricional dels avituallaments a la Cursa Popular Vila de Sant Boi o la participació d'esportistes i famílies del Club Natació Sant Boi en el programa Coach+ d'hàbits saludables de la Gasol Foundation. També s'ha destacat el paper dels complexos esportius Can Massallera, Parellada, L'Olivera, Pau Gasol i Baldiri Aleu en la promoció de la pràctica esportiva a la ciutat. Rocío Lorente va rebre un emotiu reconeixement per la seva capacitat de superació en haver retornat a la competició en arts marcials després de superar una greu malaltia.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix