El Baix Llobregat celebra la Nit dels Campions 2023

El Teatre La Passió d’Esparreguera va acollir l’acte amb la presència de més de 1.600 persones

El Baix Llobregat va tancar el cicle de les Nits dels Campions, en un Teatre La Passió d’Esparreguera ple, amb més de 1.600 persones per viure l’entrega dels trofeus als campions i campiones de lliga.

2023 06 28 23 11 04 SP0131 0051

2023 06 28 23 10 24 portada slider

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Baix Llobregat va tancar ahir dimecres 28 de juny el cicle de Nits dels Campions 2023. El Teatre La Passió, d’Esparreguera, s’ha omplert de gom a gom i engalanat per acollir l’entrega de trofeus als campions i campiones de la temporada 2022-2023. En l’acte, van ser premiats un total de 114 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga. Més de 1.600 persones van poder gaudir d’aquesta jornada festiva, que es va celebrar al llarg de les dues darreres setmanes a totes les delegacions de Catalunya i ha posat avui el punt final d’aquesta edició.

Els Premis Especials

Un dels moments més emotius de la jornada ha arribat amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement a la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells ha estat per Ramir Canyelles, en reconeixement per la seva gran trajectòria i vinculació amb el CF Corbera, i el futbol sala local.

corbera

A la vegada, ha rebut un altre Premi Especial Enrique Garcia, creador d’Insercor, per la seva col·laboració constant amb el futbol femení de Cornellà de Llobregat, així com per la seva implicació en la causa.

yolanda

Al seu torn, el tercer Premi Especial de la vetllada ha estat per Yolanda Gargallo, per la seva defensa i anys de dedicació al futbol femení de la comarca del Baix Llobregat, especialment amb el CD Fontsanta-Fatjó.

Captura de pantalla 2023 06 29 a las 11.05.25

ELS PREMIATS (clica aquí)

A l’acte van ser presents el directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat al Baix Llobregat, Fernando Peña; l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; i els directius de l’FCF Jaume Plaza, Juan Carlos Hueto i Jacobo Domènech. Tanmateix, van assistir el director general de l’FCF i director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; el subdirector del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Jordi Fernández; els subdelegats de l’FCF al Baix Llobregat José Ramón Campos i Sergi Millan; els delegats de l’LCFS al Baix Llobregat David González i David Espinosa; el responsable del CTA al Baix Llobregat, Hèctor Robas; i el membre del CTA Elicinio López. 

2023 06 28 23 11 16 SP0131 0071

A la vegada, també van acompanyar els premiats i premiades la regidora d’Esports d’Esparreguera, Desirée Gómez; els alcaldes d’Olesa de Montserrat i de Sant Esteve Sesrovires, Jordi Parent i Enric Carbonell; així com regidors de diversos ajuntaments de la comarca, entre altres personalitats.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix