Sant Feliu de Llobregat va acollir una jornada d’eslàlom en cadira de rodes

El passat diumenge es va celebrar al Pavelló Andrei Xepkin la primera jornada d'eslàlom amb cadira de rodes. Es tracta de la primera jornada puntuable per al Campionat d'Espanya, que es disputarà al mes de maig a Villajoiosa (Alacant). La prova va estar organitzadar per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Les modalitats que es van practicar van ser el circuit cronometrat, una prova de caràcter individual on es pren el temps de realització del circuit d'obstacles; i l'eliminació individual, una prova de competició directa on els participants realitzen un circuit especial en competició directa amb el seu contrincant. Hi van participar un total de 15 esportistes tant independents com dels clubs esportius CE Esbonat i Amistat Barcelona, CE Llars de l'Amistat Cheshire Aremi (Lleida).

Marçal Fontanals - ASF / Foto: ASF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix