Sisè lloc del Cornellà Atlètic a la Lliga Joma de Clubs de Divisió d’Honor

Jaime Guerra (longitud), Paul McGrath (marxa) i el relleu 4x100 metres va aconseguir la primera posició, mentre que Marc Galé (110 tanques) i Bernat Canet (100 llisos) van ser segons

L’Estadi Vallehermoso de Madrid va ser escenari, aquest passat dissabte 10 de juny, de la final de la Lliga Joma de Clubs de Divisió d’Honor. El Cornellà Atlètic va aconseguir situar-se en sisena posició de la classificació final amb un total de 76.0. El campió va ser el Playas de Castellón, i van completar el podi el CA Fent Camí Mislata i el Grupompleo Pamplona AT. Els baixllobregatins ja es van garantir la permanència a l’elit de l’atletisme nacional classificant-se per a la final.

Captura de pantalla 2023 06 11 a las 8.45.02

FySCpRrX0AAEesE

El Cornellà Atlètic va obtenir tres victòries, les de Jaime Guerra en longitud (8.07 mestres), que va fer una magnífica prova i es va mostrar intractable; Paul McGrath, en els 5.000 metres marxa (19’37’’34), on es va imposar després de superar als seus rivals en el tram final, i la del relleu 4x100 metres (40’’09). Un temps que el situa com a vuitè club espanyol de la història. L’equip va estar format per Adrià Reina, Sergio Ruiz, Marc Galé i Bernat Canet.

FyRfZB8XsAAmlj6

També cal destacar la segona posició de Marc Gale, en els 110 metres tanques, amb un temps de 13’’79. Només va ser superat per Enrique Llopis (playas de Castellón, 13’’50). També va ser segon Bernat Canet en els 100 metres, amb un registre de 10’’50. Harlyn Angel Pérez (Grupompleo Pamplona At. 10’’43’’) el va superar.