Roger Pareta guanya 42a Cursa Ciclista del Llobregat júnior

El guanyador es va imposar a l’esprint superant a Héctor Celda i Gerard Ginabreda que el van acompanyar al podi

El millor ciclisme nacional i català es va tornar a aplegar a la Cursa Ciclista del Llobregat, que enguany va arribar a la seva quaranta-dosena edició. La prova, organitzada pel Club Ciclista Sant Boi i puntuable per a la Challenge Global de Ciclismo en Ruta 2023, va mantenir el seu tradicional recorregut amb sortida des de Navàs i arribada a Sant Boi de Llobregat. 

FxxDJEhX0AIxdwM

Des dels primers quilòmetres de recorregut, un grup de vuit corredors van aconseguir avantatge al capdavant i van marcar el desenvolupament de la cursa. Roger Pareta i Albert Roca (Europa-Tadesan-Bluepower), Tito Pini (Sanse), Gerard Ginabreda (Finques Feliu), Jaume Lloret (Bathco), Jaume Figuls (Tot Net), Hector Celda (Gsport+Vatios) i Juan David Montoya (UCV Team) es van entendre a l'escapada i van col·laborar en tot moment per convertir en definitiu l'avantatge sobre el grup.

En els ascensos encadenats a Vacarisses i Ullastrell va ser Gerard Ginabreda qui va agafar el pes del grup i va obrir una distància de fins a tres minuts que va sentenciar les opcions de victòria del gran grup.

FxxFGxPXoAEsyST

Ja en el descens i la posterior aproximació fins a meta, els vuit escapats van veure que es disputarien entre ells la victòria i es van preparar per a l'arribada. Roger Pareta va fer bo el seu paper de favorit dins el grup i es va imposar a l'esprint al carrer Pau Claris de Sant Boi, superant a Héctor Celda i Gerard Ginabreda que el van acompanyar al podi.

Amb la victòria, Pareta també se situa com a líder general de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta i agafa el mallot que en aquesta cursa va lluir Pablo Torres (Sanse). Pareta, a més, es va adjudicar les classificacions de les metes volants, de millor català i la classificació per equips. La classificació de la muntanya va ser per a Tito Pini i el millor júnior de primer any fou Gerard Ginabreda.

FxxlwPaXsAECAxf

Classificació

  1. Roger Pareta (Europa-Tadesan-Bluepower) 2:40:21
  2. Hector Celda (Gsport+Vatios) m.t.
  3. Gerard Ginabreda (Finques Feliu) m.t.
  4. Jaume Lloret (Bathco) a 0:02
  5. Tito Pini (Sanse) a 0:02
  6. Jaume Figuls (Tot Net) a 0:02
  7. Albert Roca (Europa-Tadesan-Bluepower) a 0:08
  8. Juan David Montoya (UCV Tem Bikesports) a 0:08
  9. Diego Gutiérrez (Bathco) a 1:48
  10. Ivan Viladrich (PC Baix Ebre) a 1:48
 

Redacció / Fotos: CC Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix