La UM Eramprunyà presenta la I Marxa amb raquetes de neu

La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà presentarà el proper 13 de gener la I Marxa per la platja de Gavà. Es tracta d'una activitat oberta a tot el públic organitzada per tal de promocionar l'activitat de les raquetes de neu. La UME conduirà diferents activitats per donar a conèixer, promocionar i apropar aquest esport hivernal als ciutadans. L'organització de la jornada anirà a càrrec de l’entitat gavanenca amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà i de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Les activitats són les següents: de 9.30 h a 11 h: taller d'activitats a càrrec de la UME enfocat a la formació i utilització de la raqueta de neu. De 10 a 12 h: visita guiada al castell d'Eramprunyà (activitat alternativa). D'11 a 13 h: "I Marxa per la platja de Gavà", on els participants podran posar en pràctica les seves habilitats al costat d'altres corredors. De 12 a 13 h: projecció del film 2.304.400 passes, sobre la travessa a l'Antàrtida de l'alpinista i aventurer Albert Bosch. 13 h: presentació Oficial de la VI Copa Catalana i el VIII Copa Catalana i VIII Circuit Català de Raquetes de Neu. També es farà la presentació oficial del 50è aniversari de la Unió Muntanyenca Eramprunyà i de la Marxa de raquetes de neu de Guils Fontanera prevista per al 10 de març i inclosa dins el calendari del Circuit Català de al FEEC. 13.30 h: lliurament d'obsequis i refrigeri.

El punt de trobada serà a l'Avinguda del Mar (al monument de la vela de Gavà). En definitiva, un excel·lent aperitiu per una temporada que començarà el dissabte 26 de gener a la Vall de Boí, on el Club Excursionista Vilaller organitzarà tant una prova del Circuit com de la Copa.

Marçal Fontanals – FEEC / Foto: CC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix