Ñito i Pere Olivé, del Cornellà, marxen cedits a la Muntanyesa

La UE Cornellà ha arribat a un acord amb la Muntanyesa per a la cessió dels jugadors Ñito -foto- i Pere Olivé. Els dos futbolistes jugaran cedits al club barceloní fins a la conclusió de la present temporada.

Pere Olivé, de 21 anys, és un extrem veloç i hàbil. Format a les categories inferiors de la UE Cornellà, va signar pel Can Vidalet en edat juvenil. Des del club d'Esplugues de Llobregat, l'extrem va passar al Gavà, on va jugar durant dues temporades. El juny del 2012, Olivé va formalitzar el seu retorn a la UE Cornellà.

Per la seva banda, Ñito és encara més jove que Olivé -19 anys- i durant la seva etapa de formació, va destacar pel seu pas pel FC Barcelona. Els dos jugadors estaven tenint poca sortida en els plans de Jordi Roger i han trobat una solució amb la seva cessió a la Muntanyesa.

Amb aquestes dues incorporacions, el conjunt barceloní, que també milita a Tercera Divisió, es reforça per aconseguir el seu objectiu principal: la permanència. Actualment, el club de Nou Barris és quinzè, a un sol punt de Vic, Júpiter i Castelldefels, els conjunts que marquen la referència de la permanència.

Marçal Fontanals – UEC / Foto: UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix