El Club Ciclista Ratpenat presenta el seu equip màster femení

L’entitat esportiva gavanenca aposta pel ciclisme entre les dones des de fa temps

L'equip femení màster del Club Ciclista Ratpenat es va presentar amb il·lusions renovades de cara a la temporada 2023. El club gavanenc ha estat treballant intensament per aconseguir un equip amb una gran qualitat esportiva, però també amb una gran cohesió i companyonia entre totes les seves corredores.

230425 club ciclista ratpenat

Des de fa temps, el Club Ciclista Ratpenat ha apostat pel ciclisme femení, fent una gran tasca de foment i promoció de la modalitat esportiva sobre dues rodes entre les dones. Això s'ha reflectit en el gran nombre de sòcies que té el club, amb més de quaranta-cinc dones apassionades per aquest esport. Amb l'equip màster femení, el club vol continuar amb aquesta aposta pel ciclisme femení i donar suport i oportunitats a les dones ciclistes per competir i demostrar el seu talent en el món del ciclisme.

FgZGOEFWIAAghx4

L'equip està format per un total d'onze corredores, amb representació de diferents categories màster. En la categoria màster 30 hi ha Yulimar Milla, campiona màster 30 de la Copa Catalana 2022; Vanessa Serrano, subcampiona màster 30 de Catalunya el 2021; Celia Becerra, que compta en el seu palmarès amb diversos podis en competicions a Extremadura; i Eva Yubero. L'equip també comptarà amb una alta presència de corredores de categoria màster 40, amb la subcampiona de Catalunya i Espanya en la categoria Ursula OspinaAlexiane Ghilain, que va aconseguir diversos podis l'any passat; Eleonora Lana i Nicole Lewis. Per últim, en categoria màster 50 hi competiran Núria CastilloInma Valle i Mayte Bernal.

Amb elles, l'equip femení màster del Club Ciclista Ratpenat pretén ser un referent en el ciclisme femení català i espanyol.

Redacció / Fotos: CC Ratpenat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix