La UE Santboiana es classifica per a les semifinals de la Copa del Rei

Es va imposar a l’Estadi Baldiri Aleu al SilverStorm El Salvador per un contundent 35-7

Sis anys després, la UE Santboiana tornarà a jugar les semifinals de la Copa del Rei. I ho farà després de guanyar, en un partit gairebé perfecte, al SilverStorm El Salvador, actual campió de la competició, per 35-7. Un resultat que va reflectir la gran superioritat dels baixllobregatins durant els vuitanta minuts.

FuZqxr4XsAAxvcv

L’enfrontament corresponia als quarts de final (partit únic) que es va jugar ahir a l’Estadi Baldiri Aleu. L’inici va ser espectacular. Un assaig d’Uri Pujol -transformació de Socino- i un altre de Nacho Contardi -transformació de Socino- van deixar el marcador en un 14-0 en els primers dotze minuts. Un cop de càstig de Juan Pablo Socino va ampliar la renda pels blaus (17-0). El conjunt de Valladolid va reaccionar i va anotar un assaig (17-7). Però era el dia dels santboians, i Fede Bianchini va fer un nou assaig per deixar el marcador en un 22-7, resultat amb què finalitzaria la primera part.

FuZqxr4WAAM7c2A

A la represa, s’esperava un SilverStorm El Salvador millorat. Tanmateix, Juan Pablo Socino va anotar un cop de càstig per signar el 25-7 i, posteriorment, Hugo Pichot es va encarregar de fer un nou assaig pels locals -amb la transformació de Socino-. El partit quedava sentenciat al minut 55. Encara va haver-hi temps per un nou assaig d’Hugo Pichot -amb transformació de Socino- per deixar el definitiu 35-7 davant la importància dels visitants. Va ser una gran festa al Baldiri Aleu.

FuZqxr9WYAAOYT9

El rival a semifinals de la UE Santboiana serà el Recoletas Burgos-Universitat de Burgos, a partit únic i a la ciutat castellana, el pròxim cap de setmana. El seu rival es va imposar als quarts de final davant el Barça Rugbi per 47-12.

Redacció / Fotos: UE Santboiana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix