Molins de Rei serà l’amfitriona de la Festa-Torneig Joan Petit

Se celebrarà el pròxim 20 de maig on participaran més de quatre-cents infants

El pròxim 20 de maig, Molins de Rei acollirà el torneig solidari de la Fundació Joan Petit que recapta fons pel càncer infantil, i on hi participaran més de quatre-cents infants. El municipi baixllobregatí va rebre la Cullereta de la Fundació Joan Petit que l’acredita com a seu amfitriona de la vint-i-tresena edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. A l’acte de traspàs, que s’ha dut a terme al Poliesportiu Municipal, van assistir, representants de l’Ajuntament de Molins de Rei; de l’Ajuntament de Calafell; de la Federació Catalana d’Hoquei; del Club Hoquei Molins de Rei i de la Fundació Joan Petit.

La Fundació Joan Petit és una entitat sense ànim de lucre que té per objecte l’atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d’aquesta malaltia. En aquest sentit, fa més de vint anys que la fundació organitza una Festa-Torneig en homenatge a tots els infants que estan lluitant o que han lluitat contra el càncer. Cada any el torneig s’organitza en una localitat de Catalunya i enguany, que es celebrarà la 23a edició el dia 20 de maig, Molins de Rei serà l’amfitriona.

whatsappimage2023 04 04at163040

Cal destacar que el torneig és d’hoquei, i per això, el Club Hoquei Molins de Rei serà un dels organitzadors d’aquesta edició. A més, el torneig tindrà amb el jugador del FC Barcelona d’hoquei, Ignasi Alabart i la meteoròloga, Mònica Usart, com a padrins.

Durant tota la jornada festiva, el 20 de maig, es duran a terme partits d’hoquei, amb la participació d’uns 400 infants d’arreu del territori i diferents clubs de tota Catalunya, i tots els diners recaptats aniran destinats a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

En la seva intervenció, el president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner, va voler posar en valor “la importància de la tasca i el compromís dels municipis amfitrions”. A més, Torner ha fet referència als esports sobre rodes, com l’hoquei i el patinatge, com a al·lusió als infants que lluiten contra el càncer “quan els infants cauen, s’han de tornar a aixecar i agafar forces per continuar endavant.”

Redacció / Fotos: FECAPA-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix