CB Cornellà-Enerparking Navarra, duel en els playoff de la LEB Plata

L’anada dels vuitens de final de la fase d’ascens a la LEB Or es jugarà al Parc Esportiu Llobregat (15 d’abril, 19h) i la tornada a Pamplona (22 d’abril, 20h)

Després de finalitzar en sisena posició a la classificació del grup Est, el CB Cornellà ja està preparant la seva participació en el playoff d’ascens a la lliga LEB Or. Els de Mateo Rubio s’enfrontaran davant l’Enerparking Basket Navarra, que va finalitzar en quarta posició del grup Oest amb un balanç de setze victòries i deu derrotes. L’anada de l'eliminatòria dels vuitens de final es jugarà al Parc Esportiu Llobregat (15 d’abril, 19h) i la tornada a Pamplona (22 d’abril, 20h).

FoRq9X1WAAEqypM

Tres seran les places d'ascens a la Lliga LEB Or que es posin en joc durant l'últim mes de competició. La primera d'elles, en la Final entre campions de Conferència que enfrontarà al CB Prat amb l'Espasa Burgos durant els dos pròxims caps de setmana amb avantatge de camp per als burgalesos.

214192 1

FoRq9oHWIAIHpj3

Una sèrie que es resoldrà per diferència de punts després de dos partits (anada/tornada) i que transcorrerà en paral·lel a la primera ronda de Playoffs, uns vuitens de Final en els quals entraran en joc catorze equips, un total de set per Conferència. D'aquesta manera, els vencedors de les sèries accediran a uns quarts de final que es completaran amb l'arribada de l'equip que no venci en la Final de la competició iniciant així la seva segona opció per l'ascens.

Fmlni 1WYAARQS1

Les altres dues places s'adjudicaran després d'unes semifinals en la qual els dos vencedors (i/v) acompanyaran a la Lliga LEB Or a l'equip que aconsegueixi imposar-se en la Final.

Redacció / Fotos: CB Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix