Pau Gasol s’immortalitzarà en el ‘Hall of Fame’

El santboià serà el tercer Espanyol, primer jugador, en aconseguir-ho després Pedro Ferrándiz (2007) i Antonio Díaz-Miguel (1997)

Pau Gasol ha estat un dels jugadors triats per accedir a l'Hall of Fame de Springfield, segons han informat Adrian Wojnarowski i ESPN. L'exjugador de Sant Boi de Llobregat, setmanes després de veure retirat el seu dorsal 16 per Los Angeles Lakers, entrarà en el Saló de la Fama al costat d'un ampli ventall de personalitats i figures de l’NBA i del món del bàsquet. La cerimònia d'entrada serà el 12 d'agost, mentre que l'anunci oficial es realitzarà aquest pròxim cap de setmana.

Captura de pantalla 2023 03 29 a las 8.57.23

Acompanyaran l’ala-pivot, llegendes com Dwyane WadeDirk NowitzkiBecky Hammon y Gregg Popovich. D'aquesta manera, Gasol es converteix en el tercer espanyol (el primer jugador nacional) que aconsegueix entrar en l'Hall Of Fame, unint-se així als entrenadors Pedro Ferrándiz (2007) i Antonio Díaz-Miguel (1997).

Radiografia

Gasol va retirar de l’NBA en 2019 amb dos anells de campió (2009 i 2010) i després de militar en  Memphis Grizzlies, Los Ángeles Lakers, Chicago Bulls, San Antonio Spurs, Milwaukee Bucks i Portland Trail Blazers. Ha estat sis vegades All Star i els Lakers han retirat la seva samarreta. El de Sant Boi de Llobregat va ser 'Rookie de l'Any' en 2002 i va arribar a disputar 1.226 partits de temporada regular en l'NBA (1.150 d'ells com a titular) amb unes estadístiques de 17 punts, 9,2 rebots, 3,2 assistències i 1,6 taps de mitjana per partit. En els Playoffs, Pau Gasol va jugar 136 trobades i va fer una mitjana de 15,4 punts, 9,2 rebots, 3,2 assistències i 1,7 taps.

IXHFH724R4O67E4VOMHGWG6PNA

Amb Espanya s'ha penjat tres medalles olímpiques, ha guanyat tres Europeus i ha estat dues vegades campió del Mundial.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix