La UE Santboiana jugarà la final de la Divisió d’Honor Catalana

Es va imposar al CE INEF Lleida en les semifinals i tindrà l’opció de classificar-se per al playoff d’ascens a Divisió d’Honor B

Primer objectiu assolit. L’equip sènior femení de la UE Santboiana es va classificar per jugar la final de la Divisió d’Honor Catalana després de superar a les semifinals al CE INEF Lleida. Les baixllobregatines van aconseguir remuntar un marcador advers del partit d’anada (17-10) i es van imposar a la tornada, que es va jugar aquest dissabte a l’Estadi Baldiri Aleu, per 14-0.

FsP2PZGWwCwEhbd

FsP2PZGWwCUhijl

El conjunt santboià. dirigt per Marc Ventura, va acabar primer lloc de la classificació a la segona fase de la Divisió d’Honor Catalana amb un balanç de vuit victòries i dues derrotes.

FmtBkGCXwAQQeJE

El rival

El CN Poble Nou serà el seu rival a la final, després va guanyar les semifinals a l’RC L’Hospitalet (també protagonitzant una gran remuntada). Les barcelonines van dominar la tornada al seu rival riberenc per 52-3 després de perdre a l’anada per 21-0. Cal recordar que van ser subcampiones a la segona fase de la Lliga de Divisió d’Honor Catalana, per darrere les santboianes, amb una derrota més.

FsP182IWwB06Pdt

La final es disputarà aquest dissabte 1 d’abril al camp de la Foixarda, a partir de les 14 hores. El campió de la final aconseguirà el passaport per disputar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor B, com ja va fer el Barça la temporada passada.

Redacció / Fotos: UE Santboiana (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix