L’Estadi Cornellà-Prat, escenari de la presentació Catalunya-Nigèria

Ahir dijous es va presentar a la sala de premsa de l’Estadi Cornellà-Prat del RCD Espanyol el partit amistòs nadalenc que jugaran el proper 2 de gener, a partir de les 19 hores, la selecció catalana absoluta i Nigèria. L’acte va comptar, entre d’altres personalitats, amb Andreu Subies, president de la FCF,  Joan Collet, nou president del RCE Espanyol, Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, així com el seleccionador català, Johan Cruyff. Durant l’acte es va desvetllar el disseny del cartell del partit –foto- així com els preus, els punts de venda de les entrades i les promocions entorn a aquest esdeveniment esportiu.

Joan Collet, president del RC Espanyol, va destacar que “era de justícia que aquest partit es fes al camp de l’Espanyol després de celebrar-se en altres estadis. Per a nosaltres és un orgull i una gran satisfacció poder ser amfitrions ja que som un club centenari” i va pronosticar que “serà una gran festa per a tothom”.

D’altra banda, Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, va explica que “era l’acte més important que organitza la federació, es farà en un estadi especial i serà la primera vegada que es jugarà a principis d’any. Podrem gaudir de nou dels millors jugadors del món que afavorirà l’espectacle i garantirà l’èxit d’assistència”. Referent al rival, Nigèria, el president va dir que “serà el segon cop que jugui contra nosaltres. És tota una garantia de ser una gran selecció ja que és mundialista, juga la Copa d’Àfrica i vindrà amb tots els seus jugadors”. També va parlar de l’adéu de Johan Cruyff com a seleccionador: “ha estat tres anys amb nosaltres i mai ha ha tingut un no per resposta. Ha estat una persona compromesa”. I va finalitzar dient que serà un gran partit ja que “pocs dies després molts dels jugadors que formaran part de la selecció s’enfrontaran en el derbi entre l’Espanyol i el Barça”.

També va intervenir el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Ivan Tibau va senyalar que en un context “com el que vivim actualment serà un acte més de catalanitat, i una forma de projectar-se a la resta del món”. A més va agrair que Barça i Espanyol puguin cedir els seus jugadors i va qualificar com “una de les cites anuals més importants que té el país i l’esport a Catalunya per la seva dimensió internacional”.

Finalment va parlar el seleccionador català absolut, Johan Cruyff. El tècnic va dir que “presentarà l’equip més fort que pugui fet que garantirà que es pugui veure un gran espectacle de futbol” I va definir Nigèria com una selecció “físicament molt forta i amb jugadors de gran qualitat”.

ELS PREUS I SISTEMA DE VENDA

Els preus de les localitats seran de 10 euros (corners), 15 euros (gols), 20 euros (tribuna superior), 25 euros (tribuna presidencial superior i inferior) i 30 euros (tribuna presidencial superior). H haurà promocions del 25% de descompte per la compra anticipada i del 30% per a grups, clubs i federats de la FCF. Les dues vàlides fins el 26 de desembre.

D’altra banda, els socis del RCE Espanyol tindran preferència el 7, 8 i 9 de desembre. I a partir del 10 de desembre es posarà a la venda pel públic general. Es poden adquirir les entrades a través dels caixers, internet i telèfon de Ticketmaster.

PRESENTACIÓ DEL CARTELL

Enguany el cartell és una il·lustració dels jugadors de la selecció catalana dissenyat per Oriol Malet. Nascut a Martorell el 1975 i actualment resideix a Esparreguera. Orol Malet és un il·lustrador de premsa, d’editorial (llibres), de cd’s musicals, humorista gràfic i creador de murals. El dissenyador ha explicat que ha volgut plasmar en el cartell "els sentiments de lluita i d'esportivitat i, alhora, la figura de Johan Cruyff".

Marçal Fontanals / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix