Manel Sebastià, nou entrenador del CB Cornellà femení

El sènior A femení del CB Cornellà, que milita a la Copa Catalunya, compta amb un nou entrenador. Després de la marxa de ‘Tito’ Sobrín –foto- i tot l’equip en bloc, l’entitat presidida per Josep Rey, ha aconseguit estabilitzar la crisi esportiva amb l’arribada d’un substitut a més de noves jugadores.

El nou tècnic és de la casa. Es tracta de Manel Sebastià, actual responsable del Cadet A Preferent i que, fins a final de temporada, compaginarà aquesta tasca amb la de dirigir el sènior A femení. “El meu objectiu principal és poder ser competitius en una categoria exigent com la Copa Catalunya”, explica l’entrenador.

Amb l’arribada de Sebastià també s’han incorporat noves jugadores que cobriran el vuït que va provocar la marxa de totes les integrants de l’equip. Les novetats són les ala-pivot Mónica Vidal i Ari Munne, a més de Cristina López, Aitana Ortiz i Ari Cebrian. Els responsables tècnics del CB Cornellà continuen treballant per reforçar la plantilla amb dues noves jugadores. La plantilla la completaran jugadores del sènior B i del júnior quan es necessiti.

Marçal Fontanals - CBC / Foto: FC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix