José Gálvez recusa Gema García com a vocal de la junta electoral

La campanya electoral a la presidència a la UE Cornellà ha entrat en una nova fase. El candidat José Gálvez ha enviat tant a la junta electoral com a la Federació Catalana de Futbol (FCF) una carta –la poden llegir al final de l’article- sol·licitant la recusació de Gema García com a vocal de la junta electoral. Mentre, l’amenaça de Miguel Ángel Ventura al llarg dels darrers mesos s’ha fet realitat i l’exvicepresident de l’entitat i exprecandidat a la presidència ha interposat una demanda civil a José Gálvez.  D’altra banda, els socis d’honor Pere Parés, José Montilla i Antonio Gálvez tenen previst -tal com vam avançar- fer un recurs individual per poder exercir el seu dret a vot després que la junta electoral “no presentés la documentació perquè poguessin entrar dins del cens” segons explica Gálvez.

Sobre la demanda que ha posat Miguel Ángel Ventura, aquest manifesta –segons diu el web futbocatalunya.com- que José Gálvez ha fet un “us indegut de diners del club per a benefici propi”. El candidat a la presidència, José Gálvez, replica que “tot està en mans del meu advocat” i considera que Ventura “està fent tot el possible, des de fa temps, perquè no fos candidat i tingués oportunitat de presentar-me a una reelecció”. L’expresident està molt dolgut del joc brut que està fent ”l’altra candidatura” ja que pensa que és la única manera que troba per “manar a l’entitat. Volen acabar de qualsevol forma i a qualsevol preu amb mi i que no es facin eleccions”. A més explica que “l’altra candidatura han posat aquest senyor per fer de dolent amb l’objectiu d’anular-me i desprestigiar-me. De fet ell mai ha volgut ser candidat sinó que vol tenir el càrrec de president de la Fundació. I a què no sabeu qui serà el director general si guanya l’altra candidatura?”.

Un altre front obert es va produir precisament ahir. La candidatura de José Gálvez va enviar una carta a la junta electoral i a la Federació Catalana de Futbol (FCF) recusant i demanant el cessament de Gema García González, que precisament és la dona d’Andrés Manzano, afí a la candidatura d'Àlex Talavera. Segons el candidat, la vocal de la junta electoral “és un altre instrument de la candidatura d’Àlex Talavera per entorpir el bon funcionament de les eleccions". Podeu llegir a continuació la carta (format pdf):

carta junta electoral

Marçal Fontanals  / Foto: GP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix