José Gálvez presenta la seva candidatura a l’Hotel NH Cornellà

L’Hotel NH va ser escenari, divendres al vespre, de la presentació de la candidatura a la presidència de la UE Cornellà encapçalada per José Gálvez. Davant d’un nombrós públic que va omplir de gom a gom una de les sales –més de 200 persones- l’expresident de l’entitat va explicar el seu programa electoral (ho podeu veure al següent web: http://galvezpresident.com).

Gálvez va fer un recordatori de la història del club i la creació de l’actual Escola de Futbol i va destacar el paper clau que van desenvolupar diverses persones, entre les quals va elogiar la tasca de ‘Fernando’ a més del paper que va jugar l’Ajuntament de Cornellà en el naixement de l’Escola i el seu desenvolupament “en moments molts difícils per l’entitat”, segons va dir Gálvez.

El candidat també va tenir paraules d’agraïment amb persones que s’han implicat “a fons amb la seva candidatura com ara Toni Llebaria, Marco Antonio, Ricard Alegre, David Castro, José Luis León, etc; i va avançar que la seva intenció és que més gent formi part de l’entitat com a Adolfo Bernal “que seria el responsable d’un àrea de nova creació –podologia- amb l’objectiu de prevenir problemes que poden partir els nostres joves jugadors als peus”; Dani Solsona “que s’encarregaria en la formació dels més petits. Penso que és important per a nosaltres ja que és un mirall per a molts nens” o Jaume Langa –tot i que no va fer esment- que “seria el responsable de l’Escola de fisioterapeutes de la UE Cornellà”. També té previst la figura d'un psicòleg.

També va avançar que la seva intenció és “crear la figura d’una persona que s’encarregués de la part administrativa i de gerència”. Respecte al tema administratiu i de comptabilitat del club Gálvez es va mostrar molt dolgut amb diverses persones que ja no estan a l’entitat: “He confiat amb persones –va referència a Pepe Cruz- que no s’ho mereixien. Persones que jo confiava i que han fet coses molt grosses. M’han fallat els meus amics” i va ser clar a l’hora de dir que “tots els directius s’han pagat les seves despeses i mai s’han aprofitat de la UE Cornellà”. A més va senyalar que “els que administraven l’entitat van fer desaparèixer tota la documentació quan van decidir marxar. Jo tinc molt clar que per cada calumnia que em facin hi haurà una querella, i aquells que s’han aprofitat del club tindran la seva corresponent demanda al jutjat”

Altres punts destacats de la seva intervenció van ser el tema de Jordi Alba: “No sé si cobrarem però sembla que hi ha alguna persona que està interessada en paralitzar el cobrament del València. El Barça ja ha cobrat el 50% i nosaltres encara estem esperant. Cal negociar amb l’entitat valencianista i cal administrar els diners de la millor manera. La meva intenció es que els pagaments no siguin de cop sinó en quatre anys”.

També va fer referència en la creació d’una secció femenina de futbol “amb la creació d’un parell d’equips el primer any. Volem facilitar que les noies puguin jugar a futbol a la nostra entitat”. D’altra banda, la intenció del candidat és crear un carnet jove fins a 25 anys, homenatjar als socis més antics i aconseguir augmentar la massa social fins als 600 socis ja que pensa que “el Cornellà és de les persones”.

Una de les preocupacions de Gálvez, tal com va explicar, “és intentar fomentar als jugadors valors com la solidaritat, l’ètica i la moral. En el Cornellà no guanyaran els dolents –fent referència a l’altra candidatura-“.

Referent als convenis de col·laboració amb el Barça o el Blackburn Rovers, Gálvez va deixar ben clar que fa anys que “hi ha una vinculació amb el FC Barcelona i Espanyol, tot i que jo no he cregut amb això” i va afegir que “el conveni de vinculació és entre club i no entre persones, tal com m’ha explicat Sandro Rosell”.

A més, va dir que el primer equip estaria a Segona Divisió “quan es tingués el recursos necessaris per garantir la sostenibilitat de la categoria”. Va afegir que “jo no tinc cap problema en pujar encara que això serà possible si els socis ho volen i, naturalment, el primer equip s’impliqui” i va ser clar a l’hora de dir que “estarem on puguem estar tant esportivament com econòmicament”.

A l’inici de l’acte es va presentar el que podria ser el nou himne de la UE Cornellà composat per a ‘Morfi’ Grei, component del conjunt musical cornellanenc Banda Trapera del Rio. A la taula van estar representats José Gálvez, Rosa García (assessora candidatura), Ferran Sánchez (candidatura) i Estefanía Grimà (Plataforma Jove pro Gálvez).

Marçal Fontanals / Foto: GP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix