Es presenta la 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre, oberta a tothom i tindrà diversos recorreguts

Avui s’ha presentat la Cursa Popular Vila de Sant Boi, que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. Una prova atlètica que se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre després de dos anys de pausa. L’esdeveniment esportiu està organitzat pel Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que sumen forces amb la Gasol Foundation per promoure hàbits saludables a l’esport.

Cursa Popular1

La prova, que és oberta a tothom i alhora competitiva, ofereix quatre modalitats diferents. La cursa de 10 km s'iniciarà a l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda a les 9 hores i recorrerà punts emblemàtics de la població, com la rambla de Rafael Casanova o la plaça de Catalunya. La cursa de 5 km s'iniciarà a les 10.30 hores i donarà la volta a la Muntanyeta. Les 'curses kids' (per a infants de 7 a 13 anys) se celebraran a la pista d'atletisme en diferents distàncies segons l'edat. I com a novetat, les famílies podran participar a la ' family race ', que ofereix com a novetat l'experiència de córrer en un ambient festiu 100 metres al tartan de l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda, amb independència de les edats i les capacitats.

A l'acte de presentació hi han participat l'alcaldessa, Lluïsa Moret; la presidenta del Club d'Atletisme Sant Boi, Pilar Mínguez; la directora de negoci de Quadis, Ariadna Verge, i representants del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Gasol Foundation i les empreses patrocinadores. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha qualificat la cursa com "un orgull de ciutat" i ha afirmat que "volem que sigui la cursa de referència de l'entorn metropolità". L'alcaldessa ha considerat la prova com un exemple de compromís col·lectiu, de treball conjunt mitjançant vincles i de col·laboració publicoprivada. "En el món actual", ha dit, "l'èxit només s'aconsegueix treballant en equip.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix