L’Esplugues Club de Dards estrena una nova pàgina web

Fa pocs dies que l'Esplugues Club de Dards va presentar el seu portal web www.espluguescd.com. Una pàgina d’un club que porta prop de tretze anys en actiu, malgrat els seus fundadors provenen del ja desaparegut Club Dards Bohemia (1983-2001). A les diverses seccions de la web descobrim poc a poc tot el que cal saber d'aquest club: com la seva història, la seu esportiva i social on juguen les seves partides i fan les seves celebracions culinàries, també trobem una secció amb el detall de tots els esportistes que han passat pel club i que formen la plantilla actual, fotos, vídeos... i més coses que podeu anar descobrint vosaltres mateixos.

El més destacat de tot, i motiu pel qual us recomanem una bona dedicació a la vostra visita, és la publicació del seu arxiu històric dels dards catalans: una extensa recopilació d'informació sobre el CD Bohemia, de la Federació i dels esportistes catalans en un resum de premsa força extens.

Marçal Fontanals – FCD / Foto: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix