Jornada de patinatge de velocitat al Prat de Llobregat

Les dues jornades, que es van celebrar dissabte i diumenge passat, van transcòrrer amb un alta participació (dissabte, 150 esportistes i diumenge, 200 esportistes) i van comptar amb la presència del CP Cobra, CP Delta Prat, CP Cardedeu, A. Viladecans, Tarracoroller i Nàstic -s'estrenava-. També hi van prendre part clubs de la resta de l’Estat com ara: Castàlia, Marianistas 2006 i Arganda. Aquesta darrera competició oficial de la temporada 2012 va servir també per promocionar el patinatge de velocitat entre els més joves. Cal destacar que la competició va ser puntuable per a la Lliga Intracomunitària i les curses de promoció escolar.

El director tècnic de la FECAPA, Jordi Díaz, va ser-hi present per fer el seguiment dels esportistes del Programa ARC-PV i per fer costat a l’organització. Díaz va agrair a tothom el seu esforç per la feina feta: “Avui tots els estaments han demostrat que el treball en equip genera sinergies i suposa un valor afegit en la millora dels nostres paràmetres de qualitat. Esportistes, tècnics, jutges, federatius i comissió organitzadora han donat una extraordinària lliçó de cooperació i fair play.”

Marçal Fontanals – FECAPA / Foto: AP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix