UE Santboiana i Barça Rugby buscaran el seu primer títol de la temporada

S’enfrontaran a la quarta edició de la Supercopa que se celebrarà al Nou Santa Bàrbara de Sitges aquest dissabte 10 de setembre (12h)

La temporada 2022/23 de rugbi començarà aquest pròxim cap de setmana amb la celebració de la Supercopa Catalana. La Unió Esportiva Santboiana i el Barça Rugby es veuran les cares en el clàssic de pretemporada i es desplaçaran fora de casa per a l'enfrontament. L'entrada a l'estadi per veure el partit serà gratuïta.

santboiana supercopa 2

El Nou Santa Bàrbara de Sitges serà el proper dissabte 10 de setembre a les 12 hores l'escenari d'un partit que enguany arribarà a la seva quarta edició. L'estrena d'aquest títol es va produir el setembre del 2018, a Olot, on el Barça es va imposar 21 a 17.

La segona Supercopa es va celebrar al Baldiri Aleu el 2019 amb victòria per a la Santboiana per 31 a 17 i la darrera edició va jugar-se a la Teixonera, aprofitant el partit de lliga de Divisió d'Honor, i la va tornar a guanyar la Santboiana 20 a 23.

supercopa crop

Aquesta IV Supercopa Catalana torna a portar el millor partit de clubs catalans fora dels escenaris habituals i convertirà Sitges en la capital del rugbi català per un dia. A més, les càmeres de Xala seran al Nou Santa Bàrbara per retransmetre en directe el partit que suposarà el tret de sortida a la temporada 2022/23.

Redacció / Fotos: FCR-UES

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix