El torneig solidari Koeman Cup dedica els beneficis a la Fundació Cruyff

La segona edició es va celebrar al Club de Golf Barcelona de Sant Esteve Sesrovires i va aplegar 124 participants 

Ronald Koeman va inaugurar ahir a Sant Esteve Sesrovires la segona edició del torneig benèfic de golf que porta el seu nom i en què van jugar 124 esportistes. Enguany la Koeman Cup destina els seus beneficis als projectes socials que s’impulsen des de la Fundació Johan Cruyff. Entre els participants, hi havia Pep Guardiola i Joan Laporta, entre d’altres. El president de l’FC Barcelona va participar en el torneig de pàdel que aquest any es juga dins de la Koeman Cup. Laporta va fer equip amb Enric Masip, exjugador d’handbol del Barça. L’alcalde Enric Carbonell i el tinent d’alcalde Joan Galceran també van assistir al torneig.

2022 07 08 KOEMAN LAPORTA

Si l’any passat els beneficis de l’esdeveniment es van dedicar l’Hospital Sant Joan de Déu, en aquesta ocasió aniran per a la Fundació Johan Cruyff, entitat que es dedica a projectes esportius per a nens i nenes amb necessitats.

2022 07 08 KOEMAN KOEMAN

2022 07 08 KOEMAN GUARDIOLA

La Koeman Cup va començar amb una roda de premsa de qui va ser jugador i entrenador de l'FC Barcelona. Koeman va atendre als nombrosos periodistes que es van desplaçar fins al Club de Golf Barcelona i va respondre a les preguntes que se li han formulat sobre l’actualitat blaugrana. Acompanyat de Santi Rosell, president del Club de Golf Barcelona, Koeman va clavar el tee en el camp 17 per donar el primer cop del torneig. Moments després, li va arribar el torn a Pep Guardiola.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix