Marc Gasol jugarà a l’ACB amb el Bàsquet Girona

El jugador de Sant Boi de Llobregat, de 37 anys, tornarà a l’elit del bàsquet espanyol catorze anys després

Marc Gasol, president i jugador del Bàsquet Girona, figura en la relació de basquetbolistes que han comunicat a l'ACB “la seva intenció de retornar a les competicions” en la temporada 2022-23. L'associació de clubs ha fet avui pública la llista de jugadors subjectes a dret de tempteig i la d'aquells que desitgen tornar a competir en la màxima categoria la temporada que ve, Gasol entre ells.

marc 2

El guanyador del títol de l'NBA el 2019 i doble campió mundial amb la selecció espanyola el 2006 i 2019 va eludir pronunciar-se sobre el seu futur el passat 19 de juny, quan el Bàsquet Girona va aconseguir l'ascens a la lliga ACB. Així, tornarà a l’elit del bàsquet espanyol catorze anys després.

marc 3

Marc ja va disputar dues temporades a Girona en l'ACB. Ho va fer en l’Akasvayu, que acabaria desapareixent després d'anys de fortes inversions econòmiques. El pivot va decidir provar en l'NBA en 2008. va marxar als Grizzlies, on es va convertir en un ídol de la franquícia, que té previst retirar-li la samarreta amb el dorsal 33. En 2019 va ser traspassat als Raptors, amb els quals va guanyar el títol aquest any, i en 2020 va recalar en els Lakers, on va tenir un paper molt limitat i amb els quals va tancar la seva carrera en la Lliga estatunidenca.

marc 1

Marc Gasol té 37 anys. Després de passar pel Barcelona i el Girona i després de tretze temporades a l'NBA, el pivot barceloní va obrir una segona etapa a Espanya en tornar el 2021 al Bàsquet Girona, que també presideix. El seu club d'origen, l’FC Barcelona, “no manté la seva oferta qualificada, per la qual cosa el jugador queda lliure per fitxar per un altre equip”, va indicar l'ACB.

Redacció / Fotos: Arxiu-ACB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix