Campionat de Catalunya de Doma Clàssica i Paraeqüestre, a punt

L'Open Sports Club acollirà aquest cap de setmana una nova edició del Campionat de Catalunya de Doma Clàssica i Doma Paraeqüestre, on s'han inscrit un total de 103 binomis. D'aquests, cent participaran en les diferents proves de Doma Clàssica, mentre que un total de 3 binomis, ho faran en les proves destinades a la Doma Paraeqüestre. Divendres, únicament es faran les revisions veterinàries dels cavalls, mentre que la competició s'iniciarà el dissabte.

En Doma Clàssica, entre les jornades del dissabte i el diumenge, es faran un total de vint-i-quatre proves. Pel que respecte a la Doma Paraeqüestre, únicament es faran dues proves, i són les destinades a Grau II i Grau III.

 Marçal Fontanals – FCH / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix