Oriol Grau ‘Uri s’incorpora a la UE Castelldefels de Tercera Divisió

En les darreres hores la UE Castelldefels ha confirmat una nova incorporació. Més que un fitxatge, parlem d'un retorn al club. Oriol Grau ‘Uri’, lateral esquerre de 24 anys aterra procedent de la UE Vilassar. El defensor barceloní torna als Canyars després del seu recordat pas de la campanya 07-08, la seva primera com amateur -va viure un brillant periple al futbol base a la Damm-, en què va ser el jugador més utilitzat tot i la seva joventut (19 anys) per l'aleshores tècnic groc Miquel Olmo (36 dels 38 encontres).

"Estic content per tornar al Castelldefels, equip del que lògicament guardo un bon record tot i que aquell curs vam acabar baixant. Vinc amb moltes ganes i espero col.laborar a que l'equip creixi", explica. L'alta d'Uri ha contrarestat la baixa de Javi Rodríguez, que després d'una temporada i escaig a casa nostra ha abandonat el club per incompatibilitat laboral.

Marçal Fontanals – UEC / Foto: UEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix