Sant Boi va celebrar la Lliga del Centenari de la UE Santboiana

Centenars de persones van participar en la rua pels carrers del municipi que va culminar en una recepció a l’Ajuntament

Festa gran de la UE Santboiana. Després de la consecució del títol de Lliga de Divisió d’Honor, setze anys després, l’entitat esportiva va organitzar una gran rua amb autocar descobert que va dur l’equip pels carrers de la ciutat fins a l’Ajuntament on van ser rebuts per l’alcaldessa, Lluïsa Moret. “Un altre cop heu fet història. Gràcies, perquè a l’estadi vau lluitar, vau guanyar i vau fer història”, va dir.

rua 8

rua 9

Durant la celebració no van faltar els clàssics parlaments en un ambient festiu i amb centenars de seguidors aclamant els seus ídols a la plaça del consistori. I és que el municipi baixllobregatí va celebrar el seu vuitè títol de lliga d’un club històric, el degà del rugbi català i estatal. Vull aprofitar per felicitar tot el poble, i cada dia anem a més”, va dir Aurora Bravo, presidenta de la UE Santboiana.

rua 2

FUof44aWYAA5MhT

rua 4

rua 5

rua 6

D’altra banda, Aleix Buira va indicar que “l’any passat no podies ser al camp, i aquest hi heu estat i hem guanyat amb un més cada partit. L’any vinent, molt més”. D’altra banda, Alfa Tauli va manifestar que “aquesta copa és per a la ciutat de Sant Boi.”

rua 7

Sens dubte una gran festa de l’esport santboià. Des del club es va voler agrair la participació de la ciutadania: “Orgullosos de formar part d’un poble que estima el seu club de rugbi i el viu com una forma d’entendre la vida.”

rua 10

Redacció / Fotos-Vídeo: TV3-Aj. Sant Boi-UES (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix