La UE Santboiana busca la seva vuitena corona a Divisió d’Honor

L’Estadi Baldiri Aleu presentarà un ple històric per acollir la final de la Lliga on els baixllobregatins s’enfrontaran a l’Ordizia basc (12h)

La UE Santboiana buscarà el pròxim diumenge la seva vuitena corona de Lliga a Divisió d’Honor. Una oportunitat immillorable per a un equip que no arribava a la final des del 2015 i que va ser campió per última vegada l'any 2006. Sens dubte, ’Estadi Baldiri Aleu serà una gran festa del rugbi nacional, català i baixllobregatí, on es preveu un ple històric. Un gran colofó a l’any de la celebració del Centenari de l’entitat de la nostra comarca.

Ordizia UES

L’equip de Sergi Guerrero, que va guanyar a les semifinals al Complutense Cisneros madrileny, s’enfrontarà davant l’Ordizia basc, que es va imposar a domicili davant el SilverStorm El Salvador de Valladolid. “En la Lliga vam perdre al seu camp per 34-32 en un partit on vam tenir oportunitats, però al Baldiri Aleu, amb vuitanta minuts al davant, es faran molt llargs”, explica el tècnic del conjunt santboià.

800 x 45148c13 2c54 44f4 aa55 56324cde8b5c 16919 0000038d2398a798

Per televisió i venda d’entrades

La final de Divisió d’Honor d’aquest diumenge (12h) es podrà veure en directe per TV3 (Easports3), La LigaSportsTV i ETB. D’altra banda, després del gran èxit en la venda d’entrades i l’expectació que ha generat el partit, la UE Santboiana ha decidit obrir per aquest divendres 3 de juny la venda d’entrades a no socis a les oficines del club (podran adquirir-les divendres en horari 11 a 14 hores i 16 a 20 hores).

FUFFw3oX0AErn2D

Redacció / Fotos: Jordi Elias (UES)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix