Pablo Ortega guanya la 41a Cursa Ciclista del Llobregat

El ciclista madrileny, que també va guanyar la classificació de la muntanya, va ser més ràpid a l’arribada que Abel Rosado i Iban Gutiérrez

Pablo Ortega, de l’equip Entrenamientociclismo, va ser el vencedor de la 41a Cursa Ciclista del Llobregat, una de les grans proves del calendari estatal de ciclisme júnior que organitza el Club Ciclista Sant Boi i que enguany formava part de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta Junior.

098A3889

098A3220

El ciclista madrileny va creuar la meta alçant els braços després de 2h47’26’’ per recórrer els 111 quilòmetres de recorregut entre Navàs (Bages) i Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), que amb les dificultats de l'Alt de Vacarisses i Ullastrell formen el recorregut de la prova. Ortega va ser més ràpid que Abel Rosado (Batcho) i Iban Gutiérrez (Batcho), companys de grup destacat que el van acompanyar en el podi final, mentre que en quart lloc entrava Adrià Franquesa (UCV/Bikesports-Ford Nicolás), millor ciclista català de la jornada.

098A3116

098A3541

El millor equip de la jornada va ser el Bathco, el mateix Pablo Ortega es va endur la classificació de la muntanya i Adrià Franquesa, les metes volants. Per la seva banda, el local Albert Pla (Autovivo Grup-Trek Sant Boi) va seguir demostrant la seva gran temporada i va pujar el podi com a millor ciclista de primer any, després d'aconseguir la desena posició absoluta.

620a8234

Completant una notable participació catalana, després del quart lloc de Franquesa i el desè d'Albert Pla se situava Iñaki Navarro (Tot-net Terrassa), que amb la seva dotzena posició final es mantenia amb el lideratge de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta Junior. 

Redacció / Fotos: Natascha Chekannikova

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix