La Cursa del Llobregat arriba diumenge a la 41a edició

Tindrà un recorregut de 111,3 quilòmetres amb sortida a Navàs i arribada a Sant Boi de Llobregat

Aquest diumenge 29 de maig se celebrarà una de les proves ciclistes més emblemàtiques del  calendari nacional de ciclisme júnior amb la 41a edició de la Cursa Ciclista de Llobregat, organitzada per al Club Ciclista Sant BoiUna de les proves històriques puntuable enguany per la Challenge Global de Ciclismo en Ruta, de la qual és la tercera prova del calendari 2022 després de la disputa Klasika d'Amorebieta i la Challenge Subbética, tornarà a portar el millor ciclisme júnior a Catalunya.

cartel navas sb

DSC01338

La reconeguda Navàs-Sant Boi comptarà de nou amb un recorregut de 111,3 quilòmetres amb els alts puntuables de Vacarisses i Ullastrell, aquest últim coronat a 29,5 quilòmetres per la línia de meta, a banda de meta volant situada a Sant Vicenç dels Horts (km. 101).

cursaNSB2019 342

Vint-i-cinc dels principals conjunts júniors estatals seran a la sortida, incloent-hi els sis equips catalans: l'Autovivo Grup-Trek del Club Ciclista Sant Boi, Tot net-Terrassa, Penya Ciclista Baix Ebre, Bikesports-Ford Nicolás de la UC Vilanova, Finques Feliu, i el Torrent Team.

cursaNSB2019 225

De 9h a 9h30 es realitzarà la presentació d'equips a la Plaça de l'Ajuntament de Navàs (Berguedà), des d'on es realitzarà la sortida a les 10.30h. Un cop superat els 111,3 quilòmetres de recorregut, prop de les 13h15 està prevista l'arribada dels primers ciclistes a Sant Boi de Llobregat, amb la meta situada al Carrer Pau Claris. A banda del podi final, la reconeixerà el primer júnior de primer any, la combativitat, el primer ciclista català, el millor ciclista local, el millor equip classificat i el nou líder de la Challenge Global de Ciclismo en Ruta.

Redacció / Fotos: CC Sant Boi-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix