El CBS Sant Boi, nou campió nacional de beisbol aleví

Tretze equips, més de 180 esportistes, 60 entrenadors i delegats i més de 500 aficionats van ser els protagonistes del beisbol estatal durant els tres dies de competició. Només hi podia haver un guanyador i aquesta ha estat el club local el Sant Boi que continua amb el seu treball diari amb les categories inferiors, fent créixer el club que en aquests moments es el més gran de Catalunya i d’Espanya amb nombre de llicències i categories.

La fita aconseguida, però no va ser un passeig davant seu es va trobar amb equips molt ben treballats i a la gran final viscuda ahir davant d’un camp ple i amb un públic entregat per a l’ocasió, van deixar palpés que tant el Sant Boi com el CB Barcelona son ara per ara els millors equips amb la millor cantera de tota Espanya i ho demostren campionat a campionat oferint espectacles dignes de veure i de reconèixer.

La final decidida per dos homeruns, el primer a la primera entrada amb un corredor a base i Fernando Maldonado al bat homerun que posava als santboians amb un avantatge de dues carreres que a la segona entrada es veuria reduïda per un homerun solitari del jugador del Barcelona Rafa Blanca. Amb aquest marcador de 2-1 avançarien les entrades fins acabar el partit, per tant les defenses d’ambdós conjunts van ser les verdaderes estrelles del partit.

El següent català a la classificació va ser el CB Viladecans que va acabar en una meritòria cinquena plaça, desprès de vèncer per 9 a 18 al Miralbueno de Saragossa i d’haver anteriorment classificat al grup de dalt, per darrera en la posició deu va classificar el Sant Boi Promeses amb joves jugadors que finalment van guanyar 3 partits amb bones actuacions de jugadors de primer any. Per últim, el Projecte Softball Gavanenc va obtenir la onzena posició guanyant un únic partit amb Navegantes d’Almeria.

Marçal Fontanals - FCBS / Foto: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
225

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix