La UE Santboiana acaba segona a la Lliga regular

Els baixllobregatins s’enfrontarà davant el Barça Rugby a l’Estadi Baldiri Aleu en els quarts de final dels playoff pel títol de Divisió d’Honor

La UE Santboiana va finalitzar en segona posició de la classificació. La darrera jornada de la Lliga regular de Divisió d’Honor es va jugar aquest cap de setmana, on els baixllobregatins es van desplaçar a Ordizia.

FQ41mAaWUAAhYKE

Els blaus tampoc van poder trencar, en aquesta ocasió, la seva mala ratxa a Altamira (34-32), i amb aquesta ja són cinc visites seguides a la Lliga en les quals els santboians han punxat. Tanmateix, van tenir un inici molt prometedor amb un 7-15. Els bascos, però van saber capgirar la situació i van arribar al descans amb avantatge (17-15).  

fotoconjunta ordizia

El degà del rugbi nacional recuperaria el comandament del partit a la represa amb un cop de càstig de Javier Rojas, però va ser el preàmbul de la decisiva reacció local, amb dos assajos d’Elliot Ryan i Andell Loubster, i les transformacions de Valentín Cruz. Els de Sergi Guerrero mai van abaixar els braços i van escurçar distàncies fins a assegurar-se el bonus defensiu.

jrodielias 2

Captura de pantalla 2022 04 24 a las 21.34.23

Els santboians han sumat en els setze partits que han disputat un total de dotze victòries i quatre derrotes, amb un total de 53 punts. Un menys que el SilverStom El Salvador, campió de la Lliga regular.

FRHBCA5XMAIVegDEls playoff pel títol de Lliga arrencaran a partir del 14 de maig amb els duels de quarts de final, a partit únic. Els aparellaments són els següents: SilverStorm El Salvador–Recol·lectes Burgos-Universitat de Burgos; Unió Esportiva Santboiana–Barça Rugbi; Lexus Alcobendas Rugbi–Complutense Cisneros i AMPO Ordizia–Ciències Enerside. Si la UE Santboiana guanyés l’eliminatòria jugaria la semifinal de nou com a local a l’Estadi Baldiri Aleu.

Redacció / Fotos: FER-UES (Jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
215

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix