L’AE Prat queda eliminat de la Copa del Rei pel Llagostera (2-3)

No ha pogut ser. L’Asssociació Esportiva Prat no es va poder classificar per a la següent fase de la Copa del Rei després de perdre a la pròrroga davant del Llagostera per 2 a 3. Els del Baix Llobregat es van avançar en dues ocasions en el marcador mitjançant Ferran Vila i Rafa Murillo però no va ser suficient davant d’un conjunt gironí que va fer valer un gol de Pitu, en el minut 113, per donar-i la volta al marcador i així evitar la tanda de penals.

EL PRAT: Toni Texeira; Óscar Sierra, Cazorla, Rafa Murillo, Luis Larios; Rubén, Fernando (Sebas, 108'); Ferran Vila, Pedro (Kante, 75'), Fran Bea i David López (Jaime Fuentes, 20').

LLAGOSTERA: Moragón; Aimar, Vallho, Óscar Álvarez (Granell, 65'), Enric Pi; Tito, Pitu ; Álex Moreno, Marc Serramitja (Nico, 46'), Pere Tarradellas; i Marc Sellarés (Planagumà, 72').

GOLS: 1-0 (19'): Ferran Vila. 1-1 (77'): Planagumà. 2-1 (96'): Rafa Murillo. 2-2 (99'): Pitu (pti.). 2-3 (113'): Pitu

ÀRBITRE: Pintado Calero (col·legi valencià). Grigues als locals Óscar Sierra, Fernando, Rafa Murillo y Kante; i als visitants Óscar Álvarez, Álex Moreno, Pitu, Pere Tarradellas i Tito.

CAMP: Municipal Sagnier. Uns 2.000 espectadors.